Homemade home

Homemade home

2012. február 28., kedd

Párnák depresszió ellen

Már megint esik a hó. Nem akar jó idő lenni, pedig az időjárás jelentésekben hallhattuk: jön a tavasz!Hát én ezt perpillanat ne így látom. Ma amúgy is epressziósabb vagyok a kelleténél. A munkahelyemre utálok bemenni már egy jó ideje.Úgy gondolom nem kellene egy főnöknek ha rossz napja van a beosztottain kitölteni a mérgét. Néha már levegőt sem merek venni.
Ma ezért készítettem ezt a két párnát, hogy legyen egy kis sikerélményem is a héten!Sima eyszerű pamutvászonból és nyomtatható textilből van, a minta ami rajta van az intetrneten találtam. Nagyon hamar elkészültem vele, ezért úgy gondoltam mindjárt meg is osztom Veletek!

3 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek lettek! Nagyon ügyes vagy!!!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Segíts nekem kérlek!megírnád,hogy a feliratokat a párnára honnan is vetted,(mit üssek,hova?):-)és azt is légyszí,mire nyomtattad rá,mert nekem az a papíros válrozat(amin nagyon látszik a papír kerete)nem tetszik.De a tied olyan mintha az anyag lenne ilyen mintás,nagyon szép!Írj nekem légyszí aegy választ ha lesz időd!:-)köszi (a facebookra is lehet,szonorma az oldalam címe)

    VálaszTörlés
  3. Én is depressziótól szenvedtem, nem tudtam mihez kezdjek az életemmel, nem tudtam miből fogok megélni, hogyan fogom felnevelni a gyerekeimet. Aztán találtam egy weboldalt és újra élvezem az életet. Nézd meg ezt az oldalt, és old meg a gondjaidat! http://kmdholding.com/hu21vnx

    VálaszTörlés