Homemade home

Homemade home

2010. július 20., kedd

Étkezz a szabadban!

Jól esik a nagy melegben az árnyatadó fák alatt hűsölni!A könnyű, finom falatokat és a hűs italokat is jobb a szabad ég alatt elfogyasztani mint a lakásban. Teremtsünk mi is kellemes környezetet! Ezen az asztalon egyszerű étkészletet és asztalneműt látsz nincs benne semmi fakszni még is tökéletesnek érezzük.A különleges kiegészítők teszik rafinálttá és művészivé.A "rozsdás" mécsestartók,az elegáns kiöntő,az egyszerű étkezési kellékek és persze a poharakba elhelyezett apró virágok.Tökéletes!

7 megjegyzés:

  1. Étkeznék én,étkeznék,ha nem ennének meg a szúnyogok,meg a kiskutyánk nem szeretné leenni az asztalról a kaját, na,meg a cica.:)
    DE: mindenre van megoldás: szúnyogriasztó mécsesek,kutyus az előkertbe rekesztve,cica meg nagyjából elfér..)

    VálaszTörlés
  2. Mi is étkeznénk, ha lenne hol... de azt állítom, hogy az utcán nagyon szeretünk kiflicsücsköt majszolni;))!!! De néha kitelepülünk az erkélyre, hogy bepótoljuk, és az is nagyon klassz! Kívánom minden kerttel rendelkezőnek, hogy tudjon így ÉLNI és tudja élvezni azt a szépséget, ami az ajtaján kicsit kívül körülveszi. Ez itt gyönyörű, köszönjük!
    Merci

    VálaszTörlés
  3. Kedves Gabi!

    Nagyon köszönöm, hogy meglátogattál a vásárban és örülök, hogy megismerhettelek!

    Minden jót neked!

    Chiara

    VálaszTörlés
  4. A rozsdás gyertyatartókért megdobban a szívem, nagyon jól néznek ki!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Gabi!
    Nagyon tetszik a blogod. Amolyan hiánypótlás számomra, mert ilyen jellegű blogot magyar nyelven eddig nem nagyon találtam. Szuper ötleteket látni Nálad és a sok szép saját készítésű dologhoz pedig csak gratulálni tudok!!

    VálaszTörlés
  6. Micsoda székek...micsoda jó kis blog...

    VálaszTörlés
  7. Igazán meghitt lett a hangulat:-))

    VálaszTörlés