Homemade home

Homemade home

2010. május 17., hétfő

Nappali nyári ruhája

Nyári ruhájába öltöztettem a nappalimat. Nem mintha az idő nyárias lenne,inkább borus októbert idéz. De nem baj a hétvégére már mondja a jó időt. Majd meglátjuk. Lefestettem a dohányzó asztalt is, úgyhogy még lesz majd egy őszi átalakítás is(őszi ruha), hogy minden passzoljon. A csipkés párnákat két régi terítőből készítettem. A keresztszemeseket én hímeztem. Még nem teljes az összkép, mert még pár párna hiányzik. Majd igyekszem velük,de mától dolgozom. : ) Így kevesebb időm lesz az ilyen dolgokra.
Azért látogassatok még, ha nem is ilyen sűrűn mint eddig, de szeretném továbbra is írni a blogot. Lehet,hogy egy kis időbe telik mire mindenbe belerázódom és úgy haladnak majd a dolgok ahogy szeretném!

3 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett! :) Hangulatos, romantikus.

  VálaszTörlés
 2. Tisztelt Blogíró!

  Elnézést a zavarásunkért és hogy spameljük magunkat, de szeretnénk minél több körben elterjedni.

  Tudjuk ez egy erőszakos formája a terjedésnek, de mivel félünk, hogy írásaink elvesznek a semmibe arra gondoltunk egy commentben népszerűsítjük kis blogunkat, reméljük ezzel nem bántunk meg!

  http://mortemaeternus.blogspot.com/

  egy olyan oldal, ahol a film, könyv, versajánlók mellett, saját versek, álmok és gondolatok is jelen vannak sőt sorozatgyilkosokkal, orvosi kísérletekkel, alternatív divattal életmóddal , Istenkereséssel is foglalkozunk. Kicsit talán egy modern, fiataloknak szóló alternatív művészeti lexikonná szeretnénk magunkat kinőni.

  Jelenleg 5 szerkesztő ír különböző témában, jó részt átszövi az okkult hangulat és miszticizmus , de minden más témára is nyitott, mint például street art, képregények és még sorolhatnám!

  Reméljük felkeltettük érdeklődésedet és olvasni fogsz minket! Bátran kommentelj nekünk, hiszen várjuk a visszajelzést!Ha zavartunk elnézést kérünk és a spamelés miatt is! (Mindenhová egyszer spamelünk, ha véletlenül másodszorra azért is elnézést kérünk!

  Kellemes blogolást és olvasást továbbra is!

  VálaszTörlés
 3. Én olvasni fogom a blogodat, ígérem a munkához sok sikert, a dekorációd pedig gyönyörű. Nagyon ügyes vagy, gratulálok!

  VálaszTörlés