Homemade home

Homemade home

2010. január 22., péntek

Mozaik






Elkészültem a mozaik burkolattal. Végre van egy kis időm,hogy felkerüljenek a képek!Nem volt nehéz elkészíteni és nem is tartott túl sokáig.Kb.3 nap alatt készültem el vele,na nem azért met olyan sziszifuszi munka volt,hanem mert nem tudtam 1 óránál tovább ülni egy helyben! : ) Eléggé elgémberedtek a csontjaim.
Miután felszedtem a sérült köveket legletteltem a betont sima falra való glettel.Aztán kimértem és megrajzoltam a mintát.Először ezt nagyon nehéznek gondoltam,mert nemtudok rajzolni,de megoldottam egy kis segítséggel!Vonalzó,ceruza és kistányér segédletével.A régi lapokat egy rongyba bugyolálva összetörtem kisebb-nagyobb darabokra.Majd elkezdődött a kirakósdi,egyenként ragasztottam fel a darabokat "folyékony szeg"segítségével.Végül amikor már az összes lap fenn volt ki lett fugázva.Bevallom ezt nem én, hanem aférjem készítete.Neki ez sokkal jobban megy.Így készült közös kooprodukcióval!

4 megjegyzés:

  1. nekem tetszik, ügyes vagy nagyon, én sem bírnék annyit ülni

    VálaszTörlés
  2. Háááát!!! Tényleg minden rosszban van valami jó is, mert a végeredmény gyönyörű lett.

    VálaszTörlés
  3. Gabikam! Ez szuper jol nez ki!!! En is felretettem a megmaradt vagy levagdosott es feleslegge valt konyhai csempek darabkait, mert egy gekkot vagy gyitok szerettem volna a falra ebbol kesziteni, de vegul is inkabb vettunk tegla-imitaciot burkolatnak, a darabkakbol meg lehet csinalok valahova egy mozaikot, ha majd otthon megtanitod nekem hogyan kell es mi a turo az a "folyekony szeg"???? :o))))

    Sok puszi!
    M ♥

    VálaszTörlés
  4. Örülök,hogy Nektek is tetszik!Már el is felejtettem a sok ülést és térdelést!:)

    VálaszTörlés